Romania Meubelen, specialist in teak.

Romania Meubelen is een meubelbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in teakhouten meubelen van gerecycled teakhout. In ons bedrijf is dan ook een hoop kennis verzameld omtrent teak meubelen, de eigenschappen van teak, hoe het het beste te onderhouden is, maar ook in de vervaardiging van meubelen. Omdat wij vakmensen zijn, doen wij ook maatwerk. Mocht u dus een meubel zien wat u mooi vindt, maar zou u het graag iets aangepast willen hebben, dan is dat altijd bespreekbaar.

Recycled teakhout

Onze meubelen zijn gemaakt van gerecycled teakhout, afkomstig uit Indonesiƫ. Dit teakhout is eerder gebruikt geweest en heeft daarom een unieke uitstraling, dit zorgt er voor dat onze meubelen een prachtige karaktervolle uitstraling hebben. Lees meer over de herkomst en de eigenschappen van dit teakhout en de mogelijke afwerkingen

Romania Meubelen is de grootste en goedkoopste aanbieder van teakhouten meubelen in Noord-Nederland en maakt zich sterk voor een groot staand assortiment. Dit betekent dat wij in onze showroom en in onze opslag veel meubelen op voorraad hebben, waardoor u in veel gevallen het meubel van uw keuze van dichtbij kunt bekijken en indien u tot koop overgaat, het meubel eigenlijk per direct geleverd kunt krijgen, waar normaliter een levertijd van 16 weken niet ongebruikelijk is.

Klanttevredenheid

Romania Meubelen vindt het belangrijk dat de klant tevreden is en zal er dan ook alles aan doen om u zo goed mogelijk voor te lichten en te informeren omtrent de mogelijkheden, het assortiment en zal proberen u zo veel mogelijk handvatten te bieden bij het kiezen van het meubel wat bij u en uw interieur past.

Neem gerust contact op of kom langs

U bent vrij om te e-mailen of te bellen (contact en adres) als de website u niet genoeg informatie biedt. Uiteraard verheugen wij ons ook op uw bezoek in onze showroom aan de Oosterhamrikkade 78 in Groningen, waar u onze meubelen in het echt kunt bekijken en onder de indruk kunt raken van de levensechte uitstraling van gerecycled teakhout, de koffie staat klaar!