Dressoir Factory van gerecycled teak

Dressoir Factory van gerecycled teak

adviesprijs: €1133,-€ 1020,-u bespaart: € 113,- (10%)

Speels ingedeeld dressoir van gerecycled teakhout. Dit dressoir staat op vier wielen in industriƫle stijl, wat het erg praktisch maakt. het meubel bestaat uit een omlijsting van massief gerecycled teak. De zijden van deze omlijsting zijn met klassieke zwaluwstaartverbindingen aan elkaar gezet. Deze verbindingen zijn niet alleen erg mooi, maar ook erg sterk, waardoor dit meubel erg solide is. Het meubel is gemaakt van gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig van oude huizen en hutten in Indonesiƫ. Als deze bouwsels worden afgebroken, wordt het vrijgekomen hout opnieuw verwerkt in meubels vanwege de unieke uitstraling die het heeft. De lades van dit meubel zijn gemaakt van het buitenste hout wat afkomstig is van deze meubels. In deze stukken hout staan vaak nummers gekerfd. Deze nummers worden tijdens de afbraak van de hutten in de buitenste planken gekefd om de locatie waar het hout vandaan komt aan te geven. Dit buitenste hout is vaak zeer verweerd omdat het altijd aan weer en wind heeft blootgestaan. Dit hout is verwerkt in dit dressoir vanwege zijn unieke, getergde uitstraling. De deurtjes zijn gemaakt van zwart gelakt teakhout.

De indeling van de lades en de deurtjes zorgt ervoor dat dit meubel een speels uiterlijk heeft, evenals het kleurenspel en de contrasten tussen de verschillende materialen. Al deze details maken dit meubel tot een uniek stuk en tot een ware sfeerbrenger in uw huis.

Het meubel biedt plaats voor uw tv op het bovenblad en voor uw randapparatuur, zoals een dvd-speler, achter de deurtjes. De lades bieden opbergruimte voor uw dvd's en cd's.

Wilt u deze meubel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
150 x 50 x 80Glad80317

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
150 x 50 x 80Glad€ 1020,-80317
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-