Teak dressoir FarmerTeak dressoir Farmer

Teak dressoir Farmer

adviesprijs: €390,-€ 351,-u bespaart: € 39,- (10%)

Dressoir/tv-meubel met van gerecycled teak. Dit meubel heet "Farmer" oftewel "Boer" en niet voor niets; dit meubel is voorzien van een imposante landelijke kap. Kappen als deze ziet u meestal op grote landelijke linnenkasten of grote elementenkasten. Dat dit dressoir is voorzien van zo'n grote landelijke kap, maakt dit meubel erg speciaal.

Het dressoir staat op een dichte plint, wat prima past bij de robuuste kap. De paneeltjes zijn in verstek in de sponningen gezet. Samen met de kap, de plint en de klassieke pen-gat verbindingen, zorgt dit voor een klassieke ogend meubel. Doordat de kap een eind oversteekt ten opzichte van de onderzijde van het meubel, is het bovenblad van dit kastje relatief gezien erg groot en biedt het voldoende mogelijkheden om er bijvoorbeeld een tv of andere apparatuur op te plaatsen.

Het meubel heeft twee schuifdeurtjes aan de voorzijde die in een rails schuiven, waardoor ze gemakkelijk open en dicht gaan. De deurtjes zijn voorzien van verzonken computergreepjes, die toch iets modern aan doen.

Dit dressoir is gemaakt van hergebruikt teakhout, waardoor het een erg warme en vintage uitstraling heeft en prima past in een modern landelijk interieur.

Wilt u deze meubel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
60 x 160 x 70GladD-1000

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
60 x 160 x 70Glad€ 351,-D-1000
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-