Raffles dressoir met drie deurtjes. Gemaakt van hergebruikt teakhout

Raffles dressoir met drie deurtjes. Gemaakt van hergebruikt teakhout

adviesprijs: €1047,-€ 942,-u bespaart: € 105,- (10%)

Raffles dressoir van gerecycled teakhout. Dit dressoir heeft een modern vormgegeven koplat die doet denken aan een klassieke kroonlijst. Het sideboard staat op vier taps toelopende pootjes die onderling verbonden zijn door een slanke scheen, waarboven een sierlat is bevestigd. De zijpanelen van dit lowboard zijn verzonken en het gehele meubel is in elkaar gezet met ambachtelijke pen-gat verbindingen. Het gebruikte hout is afkomstig van oude huizen en hutten in Indonesië. Deze huizen worden gesloopt en vervangen door stenen huizen, waardoor dit hout vrijkomt. Dit hout is op waarde geschat en opnieuw gebruikt om meubels van te bouwen. De reden hiervan is de prachtig doorleefde uitstraling die het heeft en door het hergebruik is het tevens FSC-goedgekeurd. De deurpaneeltjes van dit dressoir zijn gemaakt van het allerbuitenste hout wat van deze bouwwerken af komt. Doordat dit hout altijd bloot heeft gestaan aan de elementen is dit ontzettend verweerd. Dit specifieke hout is ook het deel van het huis wat gemerkt wordt zodat duidelijk is van welke locatie het hout komt. De nummers die er in zijn gekerfd kunt u hier en daar nog terug zien in de panelen van dit meubel, net als de gaten waardoor vroeger de pennen hebben gezeten die de muren van het huis omhoog hielden. Doordat de geschiedenis van dit hout zo tastbaar is in dit meubel, heeft het een ontzettend authentieke en sfeervolle uitstraling. De ambachtelijke bouwwijze van het meubel draagt aan deze authenticiteit bij.

Het meubel is voorzien van één legplank achter de deurtjes en benut de volledige ruimte die het inneemt, zodat het niet alleen erg mooi, maar ook praktisch is.

Wilt u deze meubel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
200 x 50 x 90Glad80258

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
200 x 50 x 90Glad€ 942,-80258
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-