Tv-kast Lilly.

Tv-kast Lilly.

adviesprijs: €1510,-€ 1359,-u bespaart: € 151,- (10%)

Deze imposante kast heeft veel weg van een buffetkast maar heeft een lager blad, hij is dan ook specifiek als tv-meubel gebouwd. Het onderste deel van de kast heeft twee schuifdeurtjes in het midden en aan beide zijden twee lades. Het bovenste deel van de kast kent rechts en links een deurtje en bovenin vijf open opbergvakken.

De kast is gebouwd in moderne stijl. De lijnen van deze kast zijn daarom recht en strak en de lades zijn voorzien van verzonken handgrepen. De voorzijden van de lades en de deurtjes vallen gelijk met het raamwerk waar ze in gebouwd zitten, op die manier verstoren ze deze rechte en strakke lijnen niet. Het achterblad van deze kast bestaat uit een mooi raamwerk van teakhouten latten waartussen panelen in sponningen zijn gezet. De kast is voorzien van een plint en is geheel in elkaar gezet met klassieke pen-gat verbindingen die niet alleen oersterk zijn maar de kast ook die "levensechte" uitstraling geven die u ook terug vindt in het gerecyclede teakhout waarvan de kast is gebouwd.

De kast heeft een blad waarop u uw LCD-scherm of vertrouwde beeldbuis kwijt kunt. Achter de schuifdeurtjes zit één legplank in gebouwd en in deze ruimte kunt u veel apparatuur kwijt, zoals uw dvd-speler, receiver-apparatuur en/of uw home-cinema set. De kast heeft erg veel opbergruimte voor dvd's en cd's in de lades en achter de deurtjes. Met wat boeken in de open vakken bovenin de kast, is dit een bijzonder sfeervol meubel wat uw kamer een erg huislijke aanblik zal geven.

Dit majesteuze meubel wordt geborsteld afgeleverd. Dit betekent dat het is bewerkt met een staalborstel, waardoor de nerfstructuur van het hout wordt benadrukt en de kast en extra vintage en doorleefd uiterlijk krijgt.

Wilt u deze meubel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
200 x 4050 x 169Geborsteld80284

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
200 x 4050 x 169Geborsteld€ 14,-80284
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-