Tv-meubel Raffles met vier deurtjes

Tv-meubel Raffles met vier deurtjes

adviesprijs: €1126,-€ 1013,-u bespaart: € 113,- (10%)

Imposant tv-meubel van gerecycled teakhout. Dit tv-meubel is een modern uitgevoerd klassiek ontwerp. De kroonlijst van het bovenblad is een klassiek detail wat hier echter op moderne wijze geïnterpreteerd is. Het dressoir staat op taps toelopende pootjes en kent een plint-rand vlak boven de poten. Dit meubel biedt plaats voor een tv op het bovenblad en daaronder twee open vakken voor het randapparatuur wat bij uw tv hoort. Achter de deurtjes bevindt zich één legplank, zodat u hier een hoop dvd's of natuurlijk andere spullen kwijt kunt.

Deze tv-kast is gemaakt van gerecycled teakhout, wat het meubel al speciaal maakt door een vintage uitstraling maar voor de panelen is de buitenste laag van dit hout gebruikt, het hout wat altijd in weer en wind heeft gestaan. De panelen van dit Raffles tv-meubel zijn gemaakt van dit specifieke hout. Wanneer deze huizen worden gesloopt, wordt aan de buitenkant veelvuldig in het hout gekerfd van welke slooplocatie het hout afkomstig is. Deze nummers ziet u nog in het hout staan waarvan de panelen van dit tv-meubel zijn gemaakt. Hierdoor wordt de geschiedenis van het hout erg levendig en komt dit meubel echt tot leven.

Het meubel is geheel in elkaar gezet met klassieke pen-gat- en zwaluwstaartverbindingen, dit complementeert de authentieke uitstraling die het gerecyclede teakhout het al geeft. Het formaat van dit meubel en de tastbare geschiedenis die erin verwerkt zit, maken dit meubel tot een stuk vakwerk wat ontzettend veel sfeer uitademt. Dit tv-dressoir is ook verkrijgbaar in een kleinere uitvoering met twee deurtjes.

Wilt u deze meubel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
240 x 60 x 55Glad80256

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
240 x 60 x 55Glad€ 1013,-80256
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-