Teakhouten elementenkast EstoniaTeakhouten elementenkast EstoniaTeakhouten elementenkast EstoniaTeakhouten elementenkast EstoniaTeakhouten elementenkast Estonia
Aanbieding

Teakhouten elementenkast Estonia

adviesprijs: €3135,-€ 2508,-u bespaart: € 627,- (20%)

Prachtige elementenkast van gerecycled teakhout. Deze elementenkast heeft een ontzettend karaktervol uiterlijk. De combinatie van enerzijds klassieke stijlelementen zoals de cannelures en de uitbundige landelijke kroon en anderzijds de prachtig warme kleur van het hergebruikte teakhout, zorgen voor deze levensechte uitstraling.

De kast is opgebouwd uit elementen, zoals de naam al zegt. De kast bestaat uit een poot, waarin ook de onderste laden zijn verwerkt, met daarboven het hang-leg gedeelte, met daar weer bovenop de kroon. Dit betekent dat de kast makkelijk te vervoeren is, ondanks zijn afmetingen. Achter de deuren bevinden zich legplanken, maar dit deel kan uiteraard ook als hangkast gebruikt worden.De deuren zijn voorzien van sloten, zodat dit deel van de kast ook afgeloten kan worden. De twee lades onderin zijn voorzien van zogenaamde schotelgrepen.

Het snijwerk van deze kast is erg authentiek en de vaardigheid van de ambachtsman komt hierin terug (zie detailfoto's). Uiteraard is ook dit meubel in elkaar gezet met klassieke pen-gat verbindingen, wat de authenticiteit van de kast waarborgt maar ook de nodige stabiliteit aan het meubel geeft. De lades zijn in elkaar gezet door middel van klassieke zwaluwstaartverbindingen, een oersterke maar zeer bewerkelijke houtverbindinge (zie detailfoto). Deze kast is erg stijlvol en gedetailleerd en zal erg veel sfeer toevoegen aan elk landelijk of modern interieur!

De kast is ruw uitgevoerd en gemaakt van gerecycled teakhout. Deze combinatie geeft de kast een vintage uitstraling en wekt de indruk dat hij al eeuwen oud is. Het hergebruik van dit teakhout is echter niet alleen waardevol in cosmetisch opzicht, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze kast een FSC-keurmerk heeft!

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
60 x 205 x 235GeborsteldB-1000

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
60 x 205 x 235Geborsteld€ 2508,-B-1000
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-