Highboard Banda van gerecycled teakhout

Highboard Banda van gerecycled teakhout

adviesprijs: €1877,-€ 1690,-u bespaart: € 188,- (10%)

Banda highboard. Dit unieke meubel heeft rechts en links grote dichte deuren met daar tussenin een kleiner deurtje wat met glas is ingezet, waaronder zich een ladenblok van twee lades bevindt. Een highboard is eigenlijk een verhoogd dressoir, een gewoon dressoir wordt ook wel lowboard genoemd. Dit meubel is dan ook bedoeld om in de woonkamer te staan om bijvoorbeeld boeken, uw Cd's, Dvd-collectie en/of bordspellen in op te bergen, maar natuurlijk kan hij evengoed gebruikt worden als bijvoorbeeld slaapkamerkast of zelfs als servieskast.

De kast heeft een buitenlijst van ongeveer 5 centimeter dik en de zijden en bovenzijde van deze lijst zijn in verstek verbonden. Het binnenwerk van de kast verspringt enigszins ten opzichte van de buitenlijst, wat een mooi detail betekent voor dit strakke highboard. Achter de deuren bevinden zich twee legplanken, achter het glazen deurtje is één legplank ingebouwd. Zowel de deurtjes als de lades zijn voorzien van vierkante handgrepen. De deuren en de lades zweven enkele centimeters boven de grond, wat een strakke indruk maakt. De kast heeft met zijn strakke en rechte lijnen een erg moderne uitstraling, wat prachtig contrasteert met het gerecyclede en geborstelde teakhout.

Dit teakhout is eerder gebruikt als onderdeel van een huis, hut of bank in Indonesië, waardoor het prachtig verkleurd is en een vintage uiterlijk heeft. In zijn geheel is dit sideboard een erg indrukwekkend meubel met erg veel karakter.

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
180 x 50 x 130Geborsteld80351

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
180 x 50 x 130Geborsteld€ 1690,-80351
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-