Teak roomdivider Merlin

Teak roomdivider Merlin

adviesprijs: €489,-€ 441,-u bespaart: € 49,- (10%)

Mooie, modern vormgegeven roomdivider van gerecycled teak. De roomdivider is een meubel wat recentelijk weer massaal zijn intrede deed in de Nederlandse woonkamer. Dit meubel biedt u de gelegenheid om een bepaald deel van de kamer af te scheiden van een ander deel, zonder dat er twee verschillende ruimtes ontstaan. Het meubel zelf kan ingericht worden met accessoires maar leent zich ook uitstekend als bijvoorbeeld boekenkast. Ook worden er vaak bakken of manden in de vierkanten geplaatst zodat er een opbergmeubel ontstaat. Dit meubel past zowel in een modern als een klassiek interieur maar leent zich ook prima als buffer tussen deze twee vormen van inrichting.

De zijpanelen van dit meubel zijn enigszins in verstek gemonteerd (zie detailfoto), waardoor de strakke lijnen van deze divider toch enigszins worden onderbroken en het geheel een speelse uitstraling heeft. Het meubel is volledig in elkaar gezet met klassieke pen-gat verbindingen, die niet alleen in estitisch opzicht karakteristiek zijn, maar ook de nodige structurele sterkte aan deze kast verlenen. Het geheel is gemaakt van gerecycled teakhout, wat betekent dat deze kast een prachtige vintage uitstraling heeft, maar ook FSC-goedgekeurd is!

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
35 x 80 x 185GeborsteldB-1004

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
35 x 80 x 185Geborsteld€ 441,-B-1004
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-