Secretaire Nuri in barokstijl

Secretaire Nuri in barokstijl

adviesprijs: €939,-€ 845,-u bespaart: € 94,- (10%)

Secretaire, ook wel ladydesk genoemd, in barokstijl. Dit bureau heeft vier barokpoten, waarboven een ladenblok zit met een werkblad. Dit ladenblok heeft een zogenaamde "buik", waarin het middelste, ronde laadje zit verwerkt. Op het blad is nog een speelse opbouw geplaatst met drie kleine laadjes, waarin u kleine spulletjes kunt opbergen zoals sleutels of sierraden. De vele details zorgen ervoor dat dit een erg sfeervol meubel is. Zo zijn de poten voorzien van siersnijdwerk, zijn de bovenste laadjes voorzien van knopjes en de onderste van hanger-greepjes. Het achterbord van de opbouw kent twee sier-inkepingen het blad van dit bureautje is gemaakt van gerecycled teakhout. Dit teakhout is blank gelaten en niet zonder reden. Doordat dit hout al een heel leven achter zich heeft als onderdeel van een hut, boot of bank in Indonesiƫ, heeft het een unieke uitstraling, die dit klassiek ogende meubel veel eer aandoet en karakter meegeeft. De gelakte delen van die meubel zijn licht gepatineerd op een smaakvolle wijze. Het hele bureau is in elkaar gezet met klassieke pen-gat- en zwaluwstaartverbindingen. Deze bewerkelijke bevestigingsmethoden zijn niet alleen oersterk maar ook zichtbaar en mooi, hierdoor straalt dit unieke meubel ambacht uit wat waardig is voor het klassieke ontwerp.

Deze secretaire is verkrijgbaar in zowel een witte als een grijze afwerking. Het blad is geborsteld afgewerkt, waardoor de nerfstructuur in het hout extra wordt benadrukt.

Wilt u dit bureau, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
130 x 50 x 105Geborsteld met wit/grijs80353 Wit
130 x 50 x 105Geborsteld met wit/grijs80353 Grijs

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
130 x 50 x 105Geborsteld met wit/grijs€ 845,-80353 Wit
130 x 50 x 105Geborsteld met wit/grijs€ 845,-80353 Grijs
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-