Banda vitrinekast van hergebruikt teakhout

Banda vitrinekast van hergebruikt teakhout

adviesprijs: €1901,-€ 1712,-u bespaart: € 190,- (10%)

Prachtige vitrinekast met twee deuren en twee lades. Deze kast heeft een erg brede buitenlijst die in verstek is verlijmd. De kast heeft twee met één groot stuk glas ingezette deuren waarachter zich twee legplanken bevinden. Onder het vitrine-deel bevindt zich een ladenblok met twee grote lades. De deuren en de lades verspringen subtiel ten opzichte van de buitenlijst. Het ladenblok hangt enkele centimeters boven de grond, wat een speels effect creëert. De lades zijn voorzien van moderne, vierkante handgrepen.

In contrast met het moderne ontwerp van de kast, is de kast op de buitenlijst na in elkaar gezet met ambachtelijke pen-gat verbindingen en zijn de lades in elkaar gezet met klassieke zwaluwstaartverbindingen, waardoor het geheel er niet alleen "levensecht" uit ziet maar ook nog eens oerdegelijk is. Het gebruik van gerecycled teakhout geeft deze kast een uitstraling waar u niet omheen kunt. Deze kast zal in uw kwamer een onuitwisbare indruk maken.

Het hout is bewerkt met een staalborstel, waardoor het zachtere materiaal wordt weggeborsteld maar de nerven van het hout extra worden benadrukt. Hierdoor heeft het hout een unieke, verweerde uitstraling. Het hout is afkomstig van oude huizen en hutten in Indonesië en heeft daardoor een unieke vintage look en is tevens FSC-gecertificeerd.

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
110 x 40 x 210Geborsteld80350 B-UF

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
110 x 40 x 210Geborsteld€ 1712,-80350 B-UF
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-