Teakhouten vitrinekast RevolverTeakhouten vitrinekast Revolver

Teakhouten vitrinekast Revolver

adviesprijs: €1000,-€ 900,-u bespaart: € 100,- (10%)

Teakhouten vitrinekast met een 35 cm diep bovendeel. Deze vitrinekast is voorzien van een erg leuk detail; de overstek van het onderste deel van deze kast is afsluitbaar door middel van een ronde schuifkap die met glas is ingezet. De stijl van deze kast is overwegend klassiek, zo is de top voorzien van een subtiele kroonlijst en zijn de zijpanelen in verstek in de sponningen gezet. Het glas in de deuren is geheel in deze stijl onderbroken door glaslatjes. De afdekkappen zijn voorzien van klassieke knopjes.

De schuifdeurtjes van zowel het onderste en het bovenste deel van deze kast glijden over een railtje, waardoor ze gemakkelijk open en dicht gaan. Door het gebruik van schuifdeurtjes in plaats van openslaande deurtjes, past deze kast ook in kleinere ruimtes waar openslaande deurtjes om praktische redenen onwenselijk zouden zijn. 

Deze bijzondere kast, gemaakt van gerecycled teakhout, heeft een bijzonder warme uitstraling en zal dan ook niet misstaan in een landelijk interieur. Doordat de kast op een dichte plint staat wekt bij een solide en robuuste indruk, eentje die waargemaakt wordt door het gebruik van stevige, ambachtelijk pen-gat verbindingen. Het gebruik van dit materiaal en deze bouwwijze, zorgen voor een karakteristieke, authentieke kast die tevens FSC-goedgekeurd is!

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
100 x 55 x 200GladB-1001

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
100 x 55 x 200Glad€ 900,-B-1001
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-