Teakhouten Winkelkast CraighTeakhouten Winkelkast Craigh

Teakhouten Winkelkast Craigh

adviesprijs: €1110,-€ 999,-u bespaart: € 111,- (10%)

Imposante winkelkast van gerecycled Indonesisch teak. Deze prachtige winkelkast is maar liefst 2.30 meter breed en 2.10 meter hoog. Het bovenste deel is 30 centimeter diep en het onderste deel is 55 centimeter diep. Deze kast heeft enkele typisch klassieke stijlelementen, zoals de subtiele kroonlijst, de panelen die in verstek in de sponningen staan en de dichte plint waar de kast op staat. Ook zijn de luikjes voorzien van klassieke knopjes en de laadjes van schotelgrepen. Waar deze klassieke elementen een kast doorgaans erg statig maken, geeft de speelse indeling van deze buffetkast hem een iets lichtere en minder serieuze uitstraling, waardoor hij ook in een minder klassiek interieur goed tot zijn recht komt!

Een leuk detail aan deze kast is de uitschijfbare leesplank die meteen onder het blad van het onderste deel is gepositioneerd. Deze plank kan door middel van twee knopjes uitgetrokken worden, waardoor een afzetblad gecreƫerd wordt. De vier openslaande deurtjes zijn allen voorzien van slotjes en achter de onderste twee deurtjes bevindt zich een legplank (overigens kan de kast ook zonder geleverd worden). Deze twee deurtjes sluiten door middel van een sluitlat, dit maakt een sluitstijl overbodig, waardoor er een ononderbroken ruimte ontstaat als de deurtjes worden geopend.

De kast is geheel authentiek gebouwd met behulp van klassieke houtverbindingen zoals pen-gat- en zwaluwstaartverbindingen. Het gebruik van gerecycled teak geeft deze kast een vintage uitstraling, iets wat een kast van nieuw teak niet kan evenaren. Dit hout geeft deze kast "ziel" en zorgt er tevens voor dat hij een FSC-keurmerk heeft!

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties

Afmetingen
Metingen momenteel niet beschikbaar
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-