Teakhouten Winkelkast Finn
Aanbieding

Teakhouten Winkelkast Finn

adviesprijs: €2600,-€ 1950,-u bespaart: € 650,- (25%)

Imposante winkelkast van gerecycled teak, afkomstig uit Indonesië. Deze prachtige winkelkast is maar liefst 2.50 meter breed en 2.40 meter hoog. Het bovenste deel is 43 centimeter diep en het onderste deel is 53 centimeter diep. Deze kast gebouwd in typisch klassieke stijl. Kenmerken hiervan zijn bijvoorbeeld prachtige kroonlijst, ook wel een "landelijke kap" genoemd. Geheel in deze klassieke stijl, zijn de zijpanelen die in verstek in de sponningen geplaatst en zijn de laden voorzien van zogenaamde schotelgrepen. De deuren van de kast zijn met glas ingezet en allen voorzien van een slotje met sleutel. De ramen zijn onderbroken door glaslatjes, waardoor ruitjes ontstaan, een typisch klassiek en gezellig aandoende configuratie. De zes lades zijn aan weerszijden van de twee kleine onderste deurtjes boven elkaar gepositioneerd en vallen gelijk met hun stijlen. Hoewel de kast geheel in typisch klassieke stijl is gebouwd, zorgt dit detail, samen met de rechte en strakke verwerking van de klassieke stijlelementen voor een traditionele kast die toch een modern tintje heeft. 

De kast staat op een dichte plint en is uitgevoerd in gerecycled teak. Dit teak heeft een eerder "leven" gehad in een oud bouwwerk in Indonesië. Dit eerdere "leven" is zichtbaar in de prachtige donkere tint die het hout heeft en geeft dit meubel een prachtige authentieke uitstraling. Tezamen met de ambachtelijke pen-gat- en zwaluwstaartverbindingen, zorgt dit materiaal voor een "levensechte" kast die tevens FSC-gecertificeerd is! Een prachtstuk om in huis te hebben!

Wilt u deze kast, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
53 x 250 x 240GladB-1003

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
53 x 250 x 240Glad€ 1950,-B-1003
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-