Teakhouten eettafel van een boomTeakhouten eettafel van een boomTeakhouten eettafel van een boomTeakhouten eettafel van een boom
Aanbieding

Teakhouten eettafel van een boom

adviesprijs: €3000,-€ 2250,-u bespaart: € 750,- (25%)

Imposante teakhouten eettafel gemaakt van de doorsnede van een boomstam. Deze unieke tafel is maar liefst drie meter lang en straalt ontzettend veel sfeer uit. Doordat de tafel is gemaakt van een doorsnede van de boomstam, zijn de unieke kenmerken zoals de prachtige nerfstructuren en de organische vormen nog goed zichtbaar. Alle meubelen van Romania Meubelen zijn van gerecycled teakhout gemaakt, hout afkomstig van oude hutten en bouwwerken in Indonesië. Op deze manier kunnen teakhouten meubelen op duurzame wijze worden gefabriceerd. Een tafel van deze afmetingen uit één stuk, is dan ook uniek omdat planken in deze afmetingen niet voorkomen in deze oude bouwwerken. Deze tafel is echter gemaakt van een reusachtige teak boom die is ontworteld door de tsunami in Indonesië in 2004. Dit bood een unieke kans om dit meubel te kunnen maken. Deze tafel is dan ook absoluut uniek. 

De tafel is aan het smalste eind 90 cm breed en aan het breedste eind 105 cm breed. Het blad is ongeveer 10 cm dik en de tafel heeft een hoogte van ongeveer 79 cm. Het blad wordt gedragen door twee kortere doorsnedes van deze stam en deze twee poten zijn verbonden door middel van een dwarsbalk met een klassieke wig-verbinding.

De tafel heeft een erg robuuste en landelijke uitstraling en is de tafel bij uitstek in een stoer en landelijk interieur. Het teak heeft een prachtige, warme uitstraling en is FSC-gecertificeerd. De indrukwekkende afmetingen en de sfeer die hij uitstraalt kunt u volledig ervaren in onze showroom. De tafel wordt onbehandeld geleverd.

Wilt u deze tafel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
300 x 100 x 79GladA-1000

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
300 x 100 x 79Glad€ 2250,-A-1000
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-