Salontafel Factory

Salontafel Factory

adviesprijs: €1068,-€ 961,-u bespaart: € 107,- (10%)

Unieke salontafel op wielen. De salontafel is gemaakt van gerecycled teakhout. Dit hout is afkomstig van oude huizen, hutten, boten en banken in Indonesiƫ. Als deze bouwsels worden afgebroken, wordt het vrijgekomen hout opnieuw verwerkt in meubels vanwege de unieke uitstraling die het heeft. De lade van deze tafel is gemaakt van het buitenste hout wat van deze bouwwerken afkomstig is en wat altijd in weer en wind heeft gestaan. Dit hout is extra verweerd en heeft een erg grillig oppervlak met een sublieme sfeervolle uitstraling. Naast dit unieke detail staat de tafel op vier wielen in oud-industriƫle, waardoor hij gemakkelijk te verrijden is, wat hem ook buitengewoon praktisch maakt. De boven-, onderzijde en zijkanten zijn aan elkaar bevestigd door middel van mooie, sterke maar ook erg bewerkelijke zwaluwstaartverbindingen. De tafel heeft dus een lade waarin u bijvoorbeeld lepeltjes, kopjes of andere kleine spullen kunt opbergen met daarnaast een lectuurvak voor tijdschriften en kranten of boeken.

Het gebruik van gerecycled hout, de wielen, de lade van verweerd hout en het pure ambacht wat in deze tafel terug is te zien, maken deze koffietafel tot een uniek meubelstuk wat ontzettend veel sfeer uitademt.

Wilt u deze tafel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
140 x 80 x 42Glad80344

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
140 x 80 x 42Glad€ 961,-80344
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-