Salontafel Raffles van gerecycled teakhout

Salontafel Raffles van gerecycled teakhout

adviesprijs: €262,-€ 236,-u bespaart: € 26,- (10%)

Salontafel Raffles van gerecycled teakhout. Deze salontafel is subtiel vormgegeven met twee lades en poten die een verjonging naar beneden toe hebben. De poten zijn aan het blad bevestigd door middel van een relatief brede scheen, waar ook de lades in verwerkt zitten. Deze koffietafel is volledig in elkaar gezet met klassieke pen-gat verbindingen en zwaluwstaartverbindingen, wat ervoor zorgt dat hij kwaliteit en degelijkheid uitstraalt maar tegelijkertijd ook een "levensechte" karakter heeft. Deze tafel is gemaakt van gerecycled teakhout wat afkomstig is van gesloopte hutten en boten in Indonesiƫ. Tijdens het slopen van deze bouwwerken worden de partijen hout genummerd naar slooplocatie. Deze nummering vindt plaats door het inkerven van een nummer aan de buitenkant van het bouwwerk. Deze buitenste planken zijn gebruikt voor het hart van het tafelblad van deze koffietafel. Dit hout is vaak erg verweerd doordat het altijd in weer en wind heeft gestaan. Dit hout heeft door dit verweerde uiterlijk een prachtig karakter. Deze Raffles koffietafel is, zoals de gehele Raffles-serie, uniek door de nummers die u nog hier en daar in het hout ziet staan. Door deze nummering en het geleefde hout laat de Raffles-serie u de historie van het hout als geen ander meubel beleven en laat dit meubel ook een indruk achter in uw interieur.

Het gebruik van dit hout, het subtiele ontwerp en de ambachtelijke bouwwijze maken dit tot een erg karakter- en sfeervol meubel wat uw kwamer de nodige luister zal geven. De tafel is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

Wilt u deze tafel, of meer van onze teak meubelen komen zien bij ons in de showroom? Wilt u direct een bestelling plaatsen? Of gewoon meer informatie aanvragen?
Bel +31 (0)50 579 1414 of stuur ons een bericht

Uw bericht is met succes verzonden!

Bedankt voor uw bericht ! Wij hebben uw bericht ontvangen en wij zullen z.s.m met u contact op nemen!

Afmetingen Afwerking Art.nr.
70 x 70 x 47Glad80266
120 x 80 x 47Glad80267

* Verplichte veld

Meubel specificaties
Aanbevolen meubelen
Afwerking mogelijkheden

Meer over afwerking en styling opties
Afmetingen Afwerking Uw prijs Art.nr.
70 x 70 x 47Glad€ 236,-80266
120 x 80 x 47Glad€ 369,-80267
Toon alle beschikbare afmetingen en afwerkingen
Eettafel Dingklikuw prijs: € 485,-adviesprijs: € 539,-u bespaart: € 54,-
Teakhouten salontafel Cube met ladeuw prijs: € 185,-adviesprijs: € 205,-u bespaart: € 21,-
Teakhouten salontafel Cube met onderplankuw prijs: € 164,-adviesprijs: € 182,-u bespaart: € 18,-